POLIMERNA AMBALAŽA
   
BLISTERI
Blistere i podloške izrađujemo termo-formiranjem od PVC i PET transparentne folije ili folije u određenoj boji i debljini prema zahtevima kupaca. Najveću primenu imaju u farmaceutskoj i mašinskoj industriji kao i za firme koje se bave proizvodnjom školskog pribora.

 

   
DOZNE
Dozne ili cilindrične posude se proizvode iz rolne transparentne PVC folije u različitim debljinama, čime se formira cilindar raznih prečnika i visina. Dozne se proizvode u prečnicima od 60mm do 200mm sa formiranim rubom na krajevima cilindra, čime se postiže veća čvrstina dozne. Na doznama je moguća štampa u jednoj boji sito tehnikom. Dozna može da ima ukrasni kanap u boji po želji, koji služi kao ručka za nošenje. Imaju veliku primenu u prehrambeno-konditorskoj industriji za pakovanje pralina, žvaka, lizalica, grisina, čokoladica, čokoladnih figurica i mnogih drugih proizvoda u rinfuzu, u tekstilnoj industriji za pakovanje peškira, majica, donjeg veša, stolnjaka i mnogih drugih tekstilnih proizvoda. Dozne su pogodne i za pakovanje suvenira, olovki, kaiševa ali i mnogih drugih proizvoda u skladu sa vašim potrebama.

 
         
         
   

   
DOZNA ELIPSA
Kao posebna vrsta proizvoda, naš asortiman upotpunjuje i dozna elipsa, koja se proizvodi u kombinaciji transparentne i PVC folije u boji različite debljine, raznih visina, dok širina može biti 95mm ili 125mm. Dozne elipse imaju široku primenu u modnoj, tekstilnoj i prehrambenoj industriji, industriji igračaka i slično.

 

   
LADICE I BLISTERI ZA AUTO I MAŠINSKU INDUSTRIJU
Proizvodimo ladice za sve vrste ležajeva u industriji automobila i kamiona kao i za sve ostale ležajeve i druge delove u mašinskoj i drugim industrijama. Trenutno proizvodimo ladice za ležajeve za Volvo, Renault, Ford i još neke kooperante.

 
         
 

   
KADICE ZA KONDITORE
Proizvodimo veoma kvalitetne kadice i podloške od braon i transparentne PVC, PET i PS folije za konditorsku industriju. Kadice i podloške se rade od folija različitih debljina i po dimenzijama i obliku koje sam kupac zahteva. Ukazano poverenje za izradu kadica i decenija iskustva u tom poslu garantuju kvalitet naših kadica i podloški za praline, bombonjere i slično. Posedujemo preko 150 vrsta alata za izradu kadica. Ukoliko se opredelite za neki od njih, značajno ćete umanjiti startne troškove za samu cenu izrade alata.

 
         

   
UKRASNE KUTIJE
Ukrasne kutije proizvodimo u kombinaciji transparentne, braon i zlatne PVC i PET folije sa ili bez podloške, prema zahtevima kupaca. Primena ovih kutija je uglavnom u konditorskoj industriji ali možemo proizvesti ovaj vid ambalaže prilagođen za svaki pojedinačni proizvod prema vašim zahtevima i za proizvode iz svih industrija.

 

   
SLOŽIVE KUTIJE
Složive kutije proizvode se od providne PVC folije u dimenzijama od 30x30x30mm do 250x100x100mm. Na složivim kutijama po želji kupca možemo uraditi štampu. Koriste se za pakovanje u tekstilnoj i prehrambenoj industriji kao i za pakovanje raznih krema, sapuna, privezaka, suvenira, odevnih modnih predmeta i slično.

 

   
KVADRATNE KUTIJE
Kvadratne kutije izrađujemo u dimenzijama od 80x80x25mm pa do 400x400x100mm, sa mogućnošću štampe sito tehnikom. Ove kutije se proizvode od transparentne PVC folije različite debljine i omogućuju dobru vidljivost upakovanog proizvoda. Poklopac kutije je velik koliko i sama kutija tako da omogućava lak pristup proizvodu. Korisnici ovih proizvoda su iz prehrambene industrije (za pakovanje želea, kolača, lizalica, žvaka...), iz tekstilne industrije (za pakovanje košulja, stolnjaka, posteljine, majica, čarapa, baby konfekcije...), ali i mnoge firme iz drugih branši.

 

   
POKLOPCI
Poklopce izrađujemo od PVC i PET folije raznih debljina. Najčešće se koriste za pakovanje u prehrambenoj industriji.

 

   


 
<- POVRATAK NA STRANICU AMBALAŽA