O NAMA

„Cetinka” d.o.o. sa sedištem u Vršcu uspešno posluje i širi svoje poslovne aktivnosti još od 2005. godine. „Cetinka ambalaža” d.o.o. počela je kao pogon polimerne ambalaže u Jasenovu i puštena je u rad 1988. godine, u okviru Hemofarm koncerna. Od 2005. godine posluje samostalno kao Centar Millennium A.D Vršac. Sredinom 2006. godine, Centar Millennium A.D širi svoju delatnost otvaranjem pogona ofset štampe. Dana 10.10.2011. dolazi do odvajanja od Centra Millennium A.D Vršac u Millennium proizvodnju d.o.o. Jasenovo. U avgustu 2012. godine izvršena je vlasnička transformacija (privatizacija), a od 01.01.2014. posluje pod imenom „Cetinka ambalaža” d.o.o.  Uspeh u poslovanju ove dve firme sa dugom tradicijom grade poverenjem velikog broja postojećih i sticanjem poverenja novih kupaca, nudeći u svakom trenutku visok kvalitet i veliki asortiman PVC i PET folija, različite polimerne ambalaže od PVC, PET i PS folije, kartonskih komercijalnih kutija i usluga štampe, uz poštovanje ugovorenih rokova i politiku niskih prodajnih cena.

„Cetinka” d.o.o. je specijalizovana firma za trgovinu tvrdom PVC i PET folijom koja uspešno posluje na teritoriji Srbije i zemalja u okruženju. Za deceniju poslovanja „Cetinka” d.o.o. je postala lider u trgovini folijom i stekla poverenje velikog broja firmi, pre svega iz farmaceutske, prehrambene i mašinske industrije, kao i mnogih drugih. „Cetinka” d.o.o. je direktni zastupnik dve vodeće renomirane firme iz EU, koje se bave proizvodnjom PVC i PET folije, čime garantujemo evropske standarde, najviši kvalitet i najniže cene folije na našem tržištu.  

„Cetinka ambalaža” d.o.o.
je specijalizovana za proizvodnju polimerne ambalaže od PVC, PET i PS folije. Raznim tehnologijama, termoformiranjem, ultrazvučnim varenjem, varenjem visokom frekvencijom realizujemo projekte od ideje do gotovog proizvoda. Za neke oblike polimerne ambalaže mi smo jedini proizvođači u našoj zemlji, a velika prednost je mogućnost izrade ambalaže po tačnim merama za svaki konkretan proizvod, transparentnost folije od koje se ambalaža izrađuje (tako da upakovani  proizvodi ostaju vidljivi za kupce). Moguće je kombinovanje folija različitih boja za izradu ambalaže i štampa na njoj. U 2014. godini uvedeni su standardi ISO 9001:2008 čime je kvalitet poslovanja i pružanja usluga podignut na najviši nivo.